kvašení čeština

Překlad kvašení spanělsky

Jak se spanělsky řekne kvašení?

kvašení čeština » spanělština

fermentación

Příklady kvašení spanělsky v příkladech

Jak přeložit kvašení do spanělštiny?

Citáty z filmových titulků

Je to barel na kvašení. Používal se na výrobu vína.
Utilizado para producir vino.
Někdo, kdo pracuje v závodě na kvašení.
Alguien que trabaje en una planta de fermentación.
Sejme ti hlavu a pocítí tvé kvašení.
Cogerá tu cabeza y tu avivamiento.
Kvašení vyhladilo virus.
El avivamiento eliminó el virus.
Jako čichání lepidla, lízání ropuchy nebo kvašení výkalů nebo vdechování barvy.
Aspirar pegamento, chupar sapos o fermentar heces.
Enzymy obsažené v jejich slinách způsobují předčasné kvašení a to dělá tu mírně trpkou chuť.
Las enzimas en la saliva son la causa De la fermentación prematura, Creando un gusto ligeramente amargo.
Máte tu hnilobu, kvašení. a to nemluvím o účinky hmyzu v dalších zvířatech, déšť, rosa.
Putrefacción, fermentación sin hablar de los efectos de los insectos y de los otros animales, y la intemperie..
To jsou nádrže na vinné kvašení.
Tanques de fermentación de vino.
Kvašení.
Fermentación.
Muselo to být nealkoholické víno, protože nemělo čas na kvašení.
Debió ser vino sin alcohol porque no tuvo tiempo de fermentar.
Je to jako krátký kvašení.
Puede que una fermentación corta.
Po dostatečném kvašení se Madura nechává zrát po jedenáct měsíců ve vysířených sudech po sherry, což jí dává její hlubokou sladkost a lehký kouřový nádech.
Después de la fermentación inicial, Madura luego. es añejada por 11 meses en barriles de Jerez de cereza, que le dan. una dulzura profunda y un acabado ahumado difícil de describir.
Znám kvašení.
Sé de la fermentación.
Ostatky byly uvězněny v prostředí bez kyslíku, což způsobilo kvašení tkáně.
Los restos estaban atrapados en un medio anaerobio primario lo cual causó que la carne fermentara.

Citáty ze zpravodajství a publicistiky

Rané biotechnologie - využití biologických systémů v technických nebo průmyslových postupech - pocházejí z doby kolem roku 6000 před Kristem, kdy Babylóňané používali během kvašení při výrobě alkoholických nápojů zvláštních mikroorganismů.
La biotecnología temprana (la aplicación de los sistemas biológicos a procesos técnicos o industriales) se remonta al 6000 A.C., cuando los babilonios utilizaban microorganismos especializados para la fermentación y producción de bebidas alcohólicas.

Možná hledáte...